Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

Dacapo Heavy User (Light) is ontworpen om plus size cliënten stevige en comfortabele ligondersteuning te bieden. De constructie van twee lagen hoogwaardige foam en een visco-elastische toplaag zorgen ervoor dat de matras zich goed aanpast aan de lichaamsvorm van de cliënt voor een optimale drukverdeling. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om de matras te keren waardoor het mogelijk is de stevigheid en ondersteuning individueel aan te passen.

De uitzonderlijk hoge veilige werklast van 350 kg zorgt ervoor dat de Dacapo Heavy User zorgt voor een veilige en comfortabele ligondersteuning van plus size cliënten die een bariatrische matras nodig hebben. De bredere afmetingen van dit matras combineren perfect met het assortiment zorgbedden van Invacare. De Heavy User Light uitvoering heeft een veilige werklast van 250 kg.

De Dacapo-productfamilie biedt een breed scala aan matrassen die zijn ontworpen zijn om te voldoen aan de eisen van cliënten binnen een zorgomgeving. Door de visco-elastische foam met een hoge veerkracht of foam met een hoge dichtheid is Dacapo ontwikkeld om optimale demping en drukverdeling te bieden zonder concessies te doen aan veiligheid, hygiëne en gebruiksvriendelijkheid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Visco elastisch foam: het hoogwaardige foam past zich aan de vorm van de persoon aan voor maximale omhulling en drukverdeling.
  • Hoog veerkrachtig foam: biedt uitstekende respons- en hersteleigenschappen.
  • Uniek ontwerp: het matras kan worden gekeerd voor comfort en ondersteuning op maat.
  • Vloeistofbestendige afdekking: een ademende multi stretch hoes die machinewasbaar is tot 95°C. Helpt schuif- en wrijfkrachten te verminderen en draagt bij aan het microklimaatbeheer.
Multi-stretch polyurethaan hoes
Multi-stretch polyurethaan hoes

Deze is een multi stretch waterdichte polyurethaan met een flap over de volledige lengte van de rits.

Hoes design
Hoes design

De innovatieve en moderne hoes van de Dacapo matrassen zijn speciaal ontworpen met een simpele golf voor een frisse en hedendaagse uitstraling.

Foam kern
Foam kern

Het hoogwaardige visco elastische schuim heeft een hoge dichtheid en is temperatuurgevoelig voor het lichaam.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Hoogte

Hoogte

150 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

Dacapo Heavy User Light: 250 kg

Dacapo Heavy User: 350 kg

Totaal gewicht

Totaal gewicht

Dacapo Heavy User Light: 11 - 16,5 kg

Dacapo Heavy User: 12 - 17,5 kg

Max. reiningingstemperatuur

Max. reiningingstemperatuur

95°

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Deep Blue

Gebruiksaanwijzing (1)
Gebruiksaanwijzing (1 archive)
Testen & Certificaten (1)
Testen & Certificaten (1 archive)