Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

De Essential Touch is een anti-decubitus matras ontwikkeld voor de zorgomgeving. Rendabel, praktisch en duurzaam. Het matras biedt comfort, ondersteuning en drukverdeling. Dit matras is ook beschikbaar in 220 cm!

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Specificaties en Downloads
Brochures (1)
Technische gegevens
Technische gegevens
Breedte

Breedte

830,850,880,900 mm

Hoogte

Hoogte

150 mm

Lengte

Lengte

2000,2200 mm

Afmetingen

Afmetingen

2000 x 880 x 150 mm

Max. gebr. gewicht

Max. gebr. gewicht

150 kg

Totaal gewicht

Totaal gewicht

14 kg

Max. reiningingstemperatuur

Max. reiningingstemperatuur

95°

Kleur (anders)

Kleur (anders)

Blauw

Gebruiksaanwijzing (1)
Testen & Certificaten (1)