Invacare Matrx Flo-tech Solution Xtra zitkussen

Het Invacare Matrx Flo-Tech Solution Xtra kussen is een modulair systeem dat ontwikkeld is in samenspraak met zorgprofessionals om tegemoet te kunnen komen aan individuele eisen ten aanzien van de houding van rolstoelgebruikers. Door het gebruik van dit modulaire systeem kunnen therapeuten effectiever werken aan houdingcorrectie, maximaal comfort en behoud van de huid. De wiggen kunnen naar behoeven met klittenband worden bevestigd en weer worden verwijderd. 

 • Superieure bescherming - Het ontwerp van de Flo-tech Solution Xtra vergroot het contactoppervlak tussen de klant en het schuimkussen. De gel herverdeelt de druk weg van botuitsteeksels en biedt zo een betere bescherming. De extra laag gel is verwerkt onder het zitbeen en het sacrale gebied om de drukverlagende eigenschappen van dit kussen verder te verbeteren, waardoor het geschikt is voor ‘Zeer Hoog Risico’ cliënten. 

 • Modulair systeem - klittenbandcomponenten zijn toegevoegd aan zowel de bovenkant als ook de onderkant van de kussenbasis. 

 • Standaard binnendringingsbestendig. Zwarte gladde multi-stretch, indringingsbestendige en dampdoorlatende hoes met een antislip onderkant. 

 • Innovatief hoesontwerp - De hoes zorgt voor uitzetting om de drukverdeling in het kussen te vergroten zodra de componenten zijn toegevoegd.

 • Vind uw dealer

  Vind uw dealer

  Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

  Dealer map

  Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

  Stuur ons een bericht

  Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

  Specificaties en Downloads

  Brochures (1)
  Technische gegevens
  Technische gegevens
  Afmetingen

  Afmetingen

  Een selectie van 44 maten

  Hoogte

  Hoogte

  78 mm

  Totaal gewicht

  Totaal gewicht

  3,08 kg

  Max. gebr. gewicht

  Max. gebr. gewicht

  140 kg

  Max. reinigingstemperatuur

  Max. reinigingstemperatuur

  80°

  Kleur (anders)

  Kleur (anders)

  Black Smooth, Black spacer fabric

  Gebruiksaanwijzing (1)
  Testen & Certificaten (1)