Badhulpmiddelen

Badhulpmiddelen

Invacare badhulpmiddelen ondersteunen bij het veilig gebruik maken van het bad. Deze hulpmiddelen zijn handig voor senioren en mensen die moeilijkheden ervaren bij het langdurig staan. De badplank hangt op de rand van een bad en maakt het mogelijk zittend te douchen in bad wanneer staand douchen niet (meer) mogelijk is. De badlift biedt ondersteuning wanneer iemand zich niet (langer) zelfstandig in en uit bad kan laten zakken. De Trans is een extra hulpmiddel voor het gaan zitten op de badlift.

Aquatec Orca badlift

De Aquatec Orca is de elektrische badlift van Invacare. Deze lift heeft een maximaal gebruikersgewicht van 140 kg. Hij kan individueel worden aangepast met behulp van onze...

De Marina XL H113 is een extra stevige badplank die een gewicht tot 200 kg kan dragen. Kenmerken van deze badplank zijn verder:

- Anti-slip zitting

- Veilige handgreep...

De Aquatec Trans is een transferhulpmiddel dat naast een cirkelbeweging ook een zijwaartse transfer ondersteunt. Kenmerken van de Trans zijn:

  • Extra groot zitvlak
  • Veilig...
Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.