Douche-/toiletstoelen op wielen

Douche-/toiletstoelen op wielen

Invacare biedt een reeks douche-/toiletstoelen op wielen aan. Er is keuze uit exemplaren met kleine wielen, maar ook een zelfrijder is beschikbaar. En zoek je een basis exemplaar of wil je ook rug- en/of zitkanteling? Op alle uitvoeringen zijn bovendien extra accessoires mogelijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoofdsteun, steunpelotten voor zijwaartse ondersteuning en een veiligheidsriem. De gemene deler van de verschillende varianten is dat deze stoelen veilig en comfortabel zijn. Het onderhoud en reinigen van deze douchestoelen is eenvoudig. Invacare douchestoelen voldoen in verschillende zorgsituaties. Leg gebruikswensen en stoelmogelijkheden naast elkaar en kies zo het juiste exemplaar!

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.