Douche-/toiletstoelen - zelfrijder

Een douchestoel op wielen is een uitkomst voor diegenen die moeite hebben met het gebruik van douche en toilet, maar toch zelfstandig gebruik willen maken van de badkamer. Met deze douchestoel neem je comfortabel en veilig zelf een douche. In de uitvoering als douche-/toiletstoel kan deze stoel ook over een reguliere toiletpot worden gereden voor toiletgebruik. Een Invacare douchestoel met grote wielen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit zorgt ervoor dat hij voldoet in verschillende zorgsituaties. Leg gebruikswensen en stoelmogelijkheden naast elkaar en kies zo het juiste exemplaar!

Ocean Ergo 24"

Ocean 24" Ergo

Ontworpen vanuit het gebruikersperspectief om de veiligheid, onhafhankelijkheid en het zitcomfort te verbeteren. Persoonlijke verzorging is een belangrijk onderdeel van iemands...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.