Douchekrukken

Wanneer lang staan in de badkamer lastig is, kan de aanschaf van een douchekruk een overweging zijn. Een dergelijk douchezitje neemt weinig ruimte in, kan net dat beetje extra bieden en kan eenvoudig in de douche geplaatst worden. De douchekrukken van Invacare zijn zonder uitzondering veilig, hygienisch en in hoogte verstelbaar. Invacare heeft verschillende douchekrukken in haar assortiment:

Aquatec Pico

De Aquatec Pico is een modulair douchestoel systeem dat naar behoefte kan worden uitgerust met/zonder armsteunen en/of rug. Hij kan hierdoor dienst doen als zowel douchestoel als...

Invacare i-fit 9780E

De Invacare I-fit 9780E is een stabiele douchekruk met een hoge belastbaarheid van maar liefst 180 kg. Kenmerkend voor deze douchekruk:

- In hoogte verstelbaar van 380 - 550...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.