Douchekrukken en douche-/toiletstoelen op poten

Douchekrukken en douche-/toiletstoelen op poten

De douchestoelen en douche-/toiletstoelen van Invacare geven meer onafhankelijkheid in de badkamer voor bijvoorbeeld ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Zo is er de mogelijkheid om rug- en armsteunen weg te nemen of te kiezen voor een zitting met toiletemmer. De basis van alle uitvoeringen douchestoelen ligt in een veilig en zo zelfstandig mogelijk gebruik. Deze producten van Invacare zijn zonder uitzondering hygiënisch en in hoogte verstelbaar.

Invacare Aquatec Pico | Douchestoel / douchekruk

Aquatec Pico douchekruk/douchestoel

De Aquatec Pico is een modulair douchestoel systeem dat naar behoefte kan worden uitgerust met/zonder armsteunen en/of rug. Hij kan hierdoor dienst doen als zowel douchestoel als...

Invacare Aquatec Pico Commode | Douche-/toiletstoel

Aquatec Pico Commode douche-/toiletstoel

De multifunctionele douche-/toiletstoel Aquatec Pico Commode van Invacare biedt senioren en/of mensen met een fysieke beperking extra ondersteuning bij de toiletgang.

In hoogte...

Invacare I-Fit 9780E | Douchekruk

Invacare I-Fit 9780E douchekruk

De Invacare I-Fit 9780E is een stabiele douchekruk met een hoge belastbaarheid van maar liefst 180 kg.

Onze kruk is gebouwd voor mensen die zitondersteuning nodig hebben tijdens het...

Invacare I-Fit 9781E | Douchestoel

Invacare I-Fit 9781E douchestoel

De Invacare I-Fit 9781E is een stabiele douchestoel met een afneembare rugleuning en daarom ook in te zetten als douchekruk. Hij heeft een hoge belastbaarheid van maar liefst 180...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.