Handgrepen en toiletbeugels

Op zoek naar een handgreep voor extra veiligheid in bijvoorbeeld badkamer of toilet? Invacare heeft verschillende types handgrepen om in deze behoefte onder mindervaliden en senioren te voorzien. Er is keuze uit uitvoeringen die vast gemonteerd worden aan muur of plafond en er zijn exemplaren met zuignappen, als niet-permanente oplossing. Soms is ook wat extra ondersteuning bij het toiletgebruik fijn. Wanneer het lastig is om vanuit zittende positie weer tot stand te komen, kan, naast een toiletverhoger, een toiletbeugel uitkomst bieden. Ook toiletbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het duidelijk in kaart brengen van de gebruikersbehoefte draagt bij aan de keuze voor het juiste exemplaar.

Invacare Revato R7741 papegaai

De Invacare Revato R7741 papegaai voor muurbevestiging is wegzwenkbaar. De stang is gemaakt van stoel met Rilsan coating. De handgreep is van kunststof en verstelbaar.

Triangel voor plafondbevestiging R7742 wandbeugel

Invacare Revato R7742 triangel

De Invacare Revato R7742 triangel voor plafondbevestiging is een plafondhaak is van staal, voorzien van een kunststof handgreep en in hoogte verstelbaar.

Revato Futura R7760 wandbeugel

Invacare Futura R7760 handgrepen

De Futura handgrepen hebben een aantrekkelijke en ergonomische vormgeving. De handgrepen hebben een diameter van 35mm waardoor ze stevig houvast bieden. De handgrepen geven de...

Revato Futura 7790 Wandbeugel | handgrepen

Invacare Futura R7790 handgreep

Deze Invacare Futura R7790 handgreep 90° kan zowel verticaal als horizontaal steun gegeven bij transfers en bij staande aktiviteiten.

- Ideaal voor gebruik tijdens het douchen...

Futura R7792 wandbeugel

Invacare Futura R7792 handgreep

De Invacare Futura R7792 is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes:

- Maakt het mogelijk om veelvoud van transfers uit te voeren door middel van een enkele beugel

...

Futura R7762 opklapbare wandbeugel

Invacare Futura R7762 toiletbeugel

Toiletbeugels bieden net dat beetje extra toiletsteun wanneer de gebruiker deze kan gebruiken. De Futura R7762 toiletbeugels beschikken over de volgende kenmerken:

-...

Invacare Futura R7772 toiletbeugel

Toiletbeugels kunnen worden ingezet bij situaties waarin een toiletverhoger alleen niet voldoende steun biedt. De Futura R7772 toiletbeugels hebben de volgende kenmerken:

-...

Invacare Futura R7780 toiletbeugel

Wanneer een toiletverhoger niet voldoende ondersteuning biedt bij de toiletgang, kunnen toiletbeugels uitkomst bieden. De Futura R7780 toiletbeugelset beschikt over de volgende...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.