Handgrepen en toiletbeugels

Handgrepen en toiletbeugels

Op zoek naar een handgreep voor extra veiligheid in bijvoorbeeld badkamer of toilet? Invacare heeft verschillende types handgrepen om in deze behoefte onder mindervaliden en senioren te voorzien. Er is keuze uit uitvoeringen die vast gemonteerd worden aan muur of plafond en er zijn exemplaren met zuignappen, als niet-permanente oplossing. Soms is ook wat extra ondersteuning bij het toiletgebruik fijn. Wanneer het lastig is om vanuit zittende positie weer tot stand te komen, kan, naast een toiletverhoger, een toiletbeugel uitkomst bieden. Ook toiletbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het duidelijk in kaart brengen van de gebruikersbehoefte draagt bij aan de keuze voor het juiste exemplaar.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *