Opklapbare douchezitjes aan de wand

Opklapbare douchezitjes aan de wand

Wanneer er voor een reguliere douchestoel geen ruimte is, is een opklapbaar douchezitje een ruimtebesparende oplossing in de badkamer. Een dergelijke oplossing wordt aan de muur bevestigd en kan worden opgeklapt als hij niet in gebruik is. Montage is eenvoudig en het douchezitje kan naar wens worden aangevuld met verschillende accessoires, zoals een rugleuning, armsteunen en steunpoten.

Invacare Aquatec Sansibar | Opklapbare douchestoel

Aquatec Sansibar douchezitje

De Aquatec Sansibar is een opklapbare met een innovatief ontwerp. Deze is ruimtebesparend en ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd en gemakkelijk te vouwen wanneer niet in...

Invacare Futura R8800 series | Opklapbare douchezitjes

Invacare Futura R8800 series douchezitjes

De Futura R8800 serie is een reeks ruimtebesparende, opklapbare douchezitjes. Deze worden aan de muur bevestigd en kunnen worden opgeklapt als ze niet in gebruik zijn.

Deze...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.