Toilethulpmiddelen

Toilethulpmiddelen

Een toilethulpmiddel van Invacare geldt als ondersteuning bij gebruik van het toilet. Zo is een toiletverhoger bedoeld om het gaan zitten en weer opstaan minder belastend voor de gewrichten te maken. Invacare toiletverhogers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen, zodat er voor iedereen een passende oplossing is. Er is ook een douche-wc van Invacare, die het maken van een draaiende beweging voor reiniging overbodig makt. Deze bidet helpt bij een hygiënische reiniging en droging na het toiletteren. De bril van het bidet kan worden verwarmd en voor de nachtelijke toiletgang is er verlichting geïntegreerd. Tot slot zijn bij Invacare nog een toiletframe en toiletstoel verkrijgbaar.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Door dit aankruisvakje aan te vinken, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en geef ik toestemming voor het gebruik van de door mij verstrekte informatie door Invacare en haar dochterondernemingen om contact met mij op te nemen en mijn interesses en zorgen beter te begrijpen. *