Invacare Futura R7773 toiletbeugel

Een verhoogd toilet biedt ondersteuning bij het gaan zitten op en opstaan van het toilet. Als aanvulling hierop kan gekozen worden voor toiletbeugels. De Futura R7773 toiletbeugels beschikken over de volgende kenmerken:


- Opklapbaar en voorzien van een steunpoot voor verhoogde stabiliteit


- De handgreep van de beugels hebben een diameter van 32 mm voor een betere grip


- Hoekstukken zijn vervaardigd uit slagvast ABS kunststof


- Voorzien van toiletrolhouder


- De stalen buizen zijn voorzien van een Rilsan coating.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
Door dit aankruisvakje aan te vinken, bevestig ik dat ik het privacybeleid heb gelezen en geef ik toestemming voor het gebruik van de door mij verstrekte informatie door Invacare en haar dochterondernemingen om contact met mij op te nemen en mijn interesses en zorgen beter te begrijpen. *
Specificaties en Downloads