Training

Welkom bij de Invacare Academy

Bij Invacare zijn we trots op onze positie als één van de marktleiders binnen onze industrie. Met onze vooruitstrevende en innovatieve ontwikkelingen, ons uitgebreide productassortiment en onze hoge kwaliteit van service ondersteunen wij onze partners graag.

Wij hebben onze trainingen gebundeld in de Invacare Academy. Hiermee bieden wij een verscheidenheid aan opleidingen en trainingen aan met als doel het overbrengen van kennis met betrekking tot de Invacare producten & diensten.

De trainingen worden bij Invacare of op locatie verzorgd waarbij de desbetreffende producten altijd fysiek aanwezig zijn. De training is altijd zo opgebouwd dat door middel van “hands-on” sessies de cursisten zelf de producten zien, gebruiken en testen. Op verzoek stellen wij ook een klantspecifieke training samen.

Voor wie

De Invacare Academy richt zich primair op de adviseurs en monteurs van de Invacare dealer. Daarnaast bieden diverse trainingen ook een goede basis voor bijvoorbeeld ergotherapeuten, revalidatiemedewerkers en andere professionals die in de zorg met Invacare producten werken. 

Elke cursus is afgestemd op de eisen van de klinische, technische en commerciële medewerkers voor wie kennis en vaardigheden van zorg gerelateerde werkzaamheden van belang zijn bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden.

Aan het eind van iedere training ontvangen de deelnemers een certificaat. 

Heeft u interesse in een training van Invacare, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar nederland@invacare.com