Training

Welkom bij de Invacare Academy

Invacare Academy
Bij Invacare zijn we trots op onze positie als één van de marktleiders binnen onze industrie. Met onze vooruitstrevende en innovatieve ontwikkelingen, ons uitgebreide productassortiment en onze hoge kwaliteit van service ondersteunen wij onze partners.

Wij hebben onze trainingen gebundeld in de Invacare Academy. Hiermee bieden wij een verscheidenheid aan opleidingen en trainingen aan met als doel het overbrengen van kennis met betrekking tot de Invacare producten & diensten.

De trainingen worden op locatie verzorgd of bij Invacare waarbij de producten altijd fysiek aanwezig zijn. De training is altijd zo opgebouwd dat door middel van “hands-on” sessies de cursisten telkens zelf de producten zien, gebruiken en testen. Op verzoek stellen wij ook een klantspecifieke training samen.

Voor wie

De brochure van Invacare Academy voor Care producten richt zich primair op de Invacare dealer adviseurs & monteurs. Daarnaast bieden de diverse trainingen ook een goede basis voor bijvoorbeeld ergotherapeuten, revalidatie medewerkers en andere professionals die in de zorg met Invacare producten werken. 

Elke cursus is afgestemd op de eisen van de klinische, technische en commerciële medewerkers voor wie kennis en vaardigheden van zorg gerelateerde werkzaamheden van belang zijn bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden.

Aan het eind van iedere training ontvangen de deelnemers een certificaat. 

De speciale gids die is uitgekomen met meer informatie over de beschikbare Care trainingen vindt u hier: PDF iconBrochure Invacare Academy_NL.pdf

Heeft u interesse in een training van Invacare, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.