Zuurstof Producten

Zuurstof Producten

Zuurstoftherapie met Invacare

Zuurstof is onmisbaar voor iedereen – blijf vrij en betrouwbaar ademen met Invacare! Onze zuurstofapparaten zijn geschikt voor langdurige therapie, voor gebruik van zuurstof thuis of voor mobiele zuurstoftoevoer onderweg. Onze stationaire concentratoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met een afgifte van vijf tot negen liter per minuut. Voor mobiele zuurstoftherapie bieden wij de mogelijkheid om zelf zuurstofcilinders bij te vullen of de mobiele, lichtgewicht concentrator "Platinum Mobile" met een gewicht van iets meer dan 2 kg. Daarnaast bieden wij in ons assortiment belangrijke accessoires, zoals een zuurstofmeter.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Met Invacare’s familie van zuurstof concentratoren, compressoren en een reeks accessoires hiervoor, kunnen gebruikers een afwisselend en actief leven leiden. Als pioniers in de productie van zuurstof concentratoren zijn onze producten voor zuurstoftherapie een referentie in de markt geworden. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat al onze pijlen gericht zijn op innovatie en het maken van efficiënte zuurstof producten.

Wie bieden een selectie van meeneembare en stationaire oplossingen die zich aanpassen aan de leefstijl van de gebruiker, hierbij rekening houdend met het belang van autonomie op een veilige manier. Meeneembare / draagbare zuurstof concentratoren en een verscheidenheid aan accessoires zorgen ervoor dat één en ander kan worden aangepast naar de wensen van de gebruiker.

Onze range zuurstof concentratoren en compressoren

De pulse flow technologie in onze nieuwste draagbare concentrator, Platinum Mobile, biedt vijf individuele pulse settings om ervoor te zorgen dat deze kan voldoen aan verschillende klinische cliëntbehoeften. Dit toestel is ontworpen voor de meer actieve chronische zuurstofcliënten en is geschikt voor intensief gebruik, zowel binnen als buiten.

De HomeFill II zuurstof compressor en cilinders zijn ook een draagbare oplossing van Invacare. Het system stelt gebruikers in staat om hun zuurstof apparaat veilig en handig te gebruiken, dragen en te vullen. Dit geeft gemoedsrust in de wetenschap dat hun zuurstofcilinder thuis opnieuw kan worden gevuld, zo vaak als ze willen. De HomeFill II biedt een onbegrensde aanvoer van zuurstof zonder de kosten van levering, via een intuïtief en veilig vulproces, dankzij de OxyLock koppeling.

Invacare heeft ook 5L en 9L stationaire oplossingen. De 5L Perfecto2 V zuurstof concentrator biedt uitzonderlijke prestaties in een discreet product. De Perfecto2 V is een voordelig lid in onze lijn stationaire zuurstof concentratoren zonder in te boeten op kwaliteit. Voor gebruikers bij wie een hogere flow noodzakelijk is, biedt de 9L Platinum 9 de optimale combinatie van prestatie en intuïtief, veilig gebruik.