Draagbare zuurstofconcentratoren

Draagbare zuurstofconcentratoren

Onderweg optimaal voorzien van zuurstof

Een draagbare zuurstof concentrator is een toestel dat wordt gebruikt om zuurstoftherapie te bieden aan mensen die hogere zuurstofconcentraties nodig hebben dan wat de open lucht biedt. Het is hetzelfde als een stationaire zuurstof concentrator, maar is kleiner en meeneembaar, licht genoeg om overal mee naartoe te nemen, zelfs in het vliegtuig (FAA-goedgekeurd).

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Onze bekende zuurstof concentratoren zijn gemaakt om uiterst betrouwbaar en gemakkelijk te zijn voor gebruikers en zorgverleners. Deze toestellen zijn een ideale oplossing voor gebruik binnen en buiten de deur en stelt gebruikers in staat hun mobiliteit te behouden terwijl zij de benodigde therapie krijgen.

De concentratoren voorzien gebruikers van een pulse flow met zuurstof, waarmee een oplossing voor een verscheidenheid aan leefstijlen wordt geboden. 

Slim design voor meer comfort en vertrouwen

Onder de vele voordelen van onze draagbare zuurstof concentrator vallen de robuustheid en ergonomie. Deze toestellen zijn gebruiksvriendelijk en comfortabel bij mobiel gebruik. Dankzij de accessoires van deze concentrator kunnen gebruikers erop uit gaan zonder angst.  De handige batterijwissel via de bovenkant van het apparaat zorgt voor gemoedsrust. Oplossingen op het gebied van connectiviteit, zoals een web portaal voor de dealer en een smartphone applicatie voor de eindgebruiker, kunnen een handige hulp zijn bij het dagelijks gebruik.