Stationaire zuurstofconcentratoren 5L

Stationaire zuurstofconcentratoren 5L

Lage flow zuurstofconcentrator voor eenvoudige zuurstoftherapie thuis

Vertrouw op een continue, betrouwbare zuurstoftoevoer met een Invacare zuurstofconcentrator, veilig en goed. Dit stationaire zuurstofapparaat kan individueel worden aangepast, met een lage flow tot vijf liter per minuut. Trouwens, stationair betekent niet dat hij niet te verplaatsen is; het toestel is voorzien van soepel lopende wieltjes om kleine stukjes te overbruggen. Daarnaast is de lengte van de zuurstofslang te bepalen, voor nog meer bewegingsvrijheid.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Onze bekende zuurstof concentratoren zijn gemaakt om maximaal comfort en gemak te bieden aan gebruikers en zorgverleners. Deze apparaten zijn ideaal voor thuisgebruik, wat gebruiker shelpt om zelfstandig te blijven terwijl zij de benodigde therapie krijgen. 

De concentratoren voorzien gebruikers van een continue flow van zuurstof en biedt een oplossing voor verschillende leefstijlen. Hier presenteren wij onze 5L concentrator. 

Stationaire 5L zuurstof concentrator met perfecte ergonomie

Onder de vele voordelen van onze stationaire zuurstof concentratoren scharen wij de mobiliteit en manoeuvreerbaarheid. Deze toestellen zijn lichtgewicht en compact genoeg om door het huis te bewegen of mee op reis te nemen. Dankzij de compactheid van deze concentratoren kunnen gebruiker hun hele huis blijven gebruiken terwijl ze zuurstoftherapie krijgen.  

Deze 5L concentratoren zijn niet alleen compact en eenvoudig te vervoeren, maar ze zijn ook stil. Onze innovaties hebben ertoe geleid dat de apparaten minder geluid produceren. Dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn om thuis te gebruiken; betrouwbaar met minimale geluidsoverlast.  

Dankzij Invacare’s ervaring in zuurstof oplossingen weten wij gebruiksvriendelijkheid en betrowubaarheid te combineren in onze zuurstof concentratoren. Deze 5L toestellen zijn gemaakt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van materiaal en technologie. Het gebruik is kostenbesparend en het onderhoud is eenvoudig.  

De SensO2 technologie biedt gebruikers de zekerheid dat de zuurstof die zij ontvangen hoogwaardig is. Het system attendeert gebruikers erop wanneer de zuurstofkwaliteit onder de gewenste grens daalt. Daarnaast geedt het system een hoorbaar alarm wanneer de zuurstofkwaliteit onder de 73% daalt, zodat de hulp van een servicemonteur kan worden ingeschakeld.  

Deze zuurstof concentrator kan worden gecombineerd met het HomeFilll systeem, zodat gebruikers onafhankelijkheid kunnen ervaren door hun eigen lichtgewicht cilinders te vullen. Het HomeFill systeem bespaart de kosten en het gedoe van leveringen van andere leveranciers en biedt constante toegang tot hoogwaardige zuurstof thuis. 

Er is een reeks accessoires beschikbaar waaronder een optionele pediatric flowmeter, die lage flow levert tussen de 50 en 750 cc/min. Een verscheidenheid aan accessoires zoals verschillende maten cannules, slangen en connectoren is eveneens verkrijgbaar voor dit systeem.