Stationaire zuurstofconcentratoren 9L

Stationaire zuurstofconcentratoren 9L

Invacare’s 9L zuurstofconcentrator voor high-flow afgifte

Voor hoge afgifte bij zuurstoftherapie zijn onze concentratoren met maximaal 9 liter zuurstof per minuut ideaal. Dit krachtige zuurstofapparaat levert betrouwbaar en efficiënt, precies zoals benodigd. Dankzij de soepel lopende wielen is deze stationaire concentrator in huis te verplaatsen. Bijkomend voordeel van onze Invacare Platinum 9 is dat deze gebruikt kan worden als vulstation voor het vullen van draagbare zuurstofcilinders. Hiervoor kan de concentrator gecombineerd worden met het Invacare Homefill II en zuurstofflessen - zuurstofcilinders in de maten 1 liter of 1,7 liter kunnen worden gevuld terwijl het toestel gelijktijdig ook gewoon zuurstof afgeeft aan de gebruiker. Zo zorgt dit systeem voor een goede uitrusting voor binnen en buiten.

Invacare Platinum 9 | Stationaire zuurstofconcentrator

Invacare Platinum 9 zuurstofconcentrator

De Invacare Platinum 9 biedt een betrouwbare oplossing om patiënten die een hoge zuurstofflow nodig hebben te behandelen. Platinum 9 verbetert de zuurstofconcentratie en vermindert...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Deze concentratoren geven een continue afgifte van high-flow zuurstof aan gebruikers in hogere concentraties dan zij zelf uit de lucht kunnen halen. Deze vorm van behandeling, ook zuurstoftherapie genoemd, is zeer belangrijk voor een verscheidenheid aan aandoeningen en wordt, vanzelfsprekend, voorgeschreven en begeleid door een arts. De hoeveelheid benodigde zuurstof varieert van persoon tot persoon en wij bieden een reeks oplossingen voor verschillende situaties.

Deze concentratoren bieden gebruikers het vertrouwen dat zij zelfvoorzienend kunnen zijn als het aankomt op hun zuurstoftherapie. Ze kunnen worden gecombineerd met systemen en accessoires die de prestaties van dit toestel naar een nog hoger niveau kunnen brengen.

Om in deze behoefte te voorzien bieden wij een 9L zuurstof concentrator, die is ontworpen als resultaat van onze kennisvergaring over de laatste tientallen jaren. 

Gebruiksvriendelijke high-flow 9L zuurstof concentrator

Onze 9L high-flow zuurstof concentrator is kostenverlagend als het om zuurstoftherapie gaat. Dit is een betrouwbare oplossing voor gebruikers die een high-flow afgifte van hoogwaardige zuurstof nodig hebben. De concentrator heeft innovatieve technologieën die hem kostenbesparend maken als het gaat om onderhoud en levering.

Gebruikers kunnen dit toestel met een gerust hart gebruiken dankzij de ingebouwde veiligheidsapecten zoals de geïntegreerde reeks alarmen die afgaan als het apparaat niet presteert zoals het zou moeten. Het filter is eenvoudig te benaderen, zonder gereedschap, door het deurtje in het zijpaneel.

Deze 9L kwalitief hoogwaardige concentrator kan een high-flow van zuurstof met een puurheid tot 96% afgeven. Tegelijkertijd is het apparaat gebruiksvriendelijk en thuis te gebruiken.

Verder is deze concentrator compatibel met het HomeFill compressor systeem, dat een ongelimiteerde hoeveelheid lichtgewicht cilinders kan vullen voor ambulant gebruik. Het HomeFill systeem is veilig en simpel te gebruiken en beëindigt de noodzaak van regelmatige zuurstofleveringen. 

Het systeem is geschikt voor verschillende gebruikers dankzij de beschikbare accessoires. Denk hierbij aan diverse cannules, slangen, connectoren en accessoires voor bevochtiging.