Stationaire zuurstofconcentratoren 9L

Stationaire zuurstofconcentratoren 9L

Invacare’s 9L zuurstof concentrator voor high-flow afgifte

De continue ontwikkelingen op het gebied van zorg rondom zuurstof en zuurstoftherapie zorgen er niet alleen voor dat gebruikers thuis of onderweg behandeld kunnen worden, maar bieden ook gemak voor gebruikers met een high-flow behoefte. 

De Invacare Platinum 9 biedt een betrouwbare oplossing om patiënten die een hoge zuurstofflow nodig hebben te behandelen. De Platinum 9 is koppelbaar aan de Invacare HomeFill II...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Deze concentratoren geven een continue afgifte van high-flow zuurstof aan gebruikers in hogere concentraties dan zij zelf uit de lucht kunnen halen. Deze vorm van behandeling, ook zuurstoftherapie genoemd, is zeer belangrijk voor een verscheidenheid aan aandoeningen en wordt, vanzelfsprekend, voorgeschreven en begeleid door een arts. De hoeveelheid benodigde zuurstof varieert van persoon tot persoon en wij bieden een reeks oplossingen voor verschillende situaties. 

Deze concentratoren bieden gebruikers het vertrouwen dat zij zelfvoorzienend kunnen zijn als het aankomt op hun zuurstoftherapie. Ze kunnen worden gecombineerd met systemen en accessoires die de prestaties van dit toestel naar een nog hoger niveau kunnen brengen.  

Om in deze behoefte te voorzien bieden wij een 9L zuurstof concentrator, die is ontworpen als resultaat van onze kennisvergaring over de laatste tientallen jaren. 

Gebruiksvriendelijke high-flow 9L zuurstof concentrator

Onze 9L high-flow zuurstof concentrator is kostenverlagend als het om zuurstoftherapie gaat. Dit is een betrouwbare oplossing voor gebruikers die een high-flow afgifte van hoogwaardige zuurstof nodig hebben. De concentrator heeft innovatieve technologieën die hem kostenbesparend maken als het gaat om onderhoud en levering. 

Gebruikers kunnen dit toestel met een gerust hart gebruiken dankzij de ingebouwde veiligheidsapecten zoals de geïntegreerde reeks alarmen die afgaan als het apparaat niet presteert zoals het zou moeten. Het filter is eenvoudig te benaderen, zonder gereedschap, door het deurtje in het zijpaneel. 

Deze 9L kwalitief hoogwaardige concentrator kan een high-flow van zuurstof met een puurheid tot 96% afgeven. Tegelijkertijd is het apparaat gebruiksvriendelijk en thuis te gebruiken.  

Verder is deze concentrator compatibel met het HomeFill compressor systeem, dat een ongelimiteerde hoeveelheid lichtgewicht cilinders kan vullen voor ambulant gebruik. Het HomeFill systeem is veilig en simpel te gebruiken en beëindigt de noodzaak van regelmatige zuurstofleveringen. 

Het systeem is geschikt voor verschillende gebruikers dankzij de beschikbare accessoires. Denk hierbij aan diverse cannules, slangen, connectoren en accessoires voor bevochtiging.