Zuurstof accessoires

Zuurstof accessoires

Accessoires Zuurstoftherapie

Therapeutische apparaten worden steeds lichter, compacter en gebruiksvriendelijker. Als je zuurstoftherapie nodig hebt, kun je dit onderweg of comfortabel binnen je eigen vier muren krijgen. Ook mensen die zuurstoftherapie nodig hebben in een zorginstelling profiteren, net als het verplegend personeel, van deze mogelijkheid, die de behandeling praktisch en eenvoudig maakt. Invacare biedt een range producten voor aandoeningen aan de luchtwegen aan voor veel verschillende vereisten. Een verscheidenheid aan draagbare en stationaire zuurstofconcentratoren is beschikbaar voor stationair gebruik. De functionaliteit van deze producten kan verder worden uitgebreid dankzij ons brede assortiment accessoires.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Deze accessoires zijn handig voor gebruikers die zuurstoftherapie nodig hebben, omdat ze een actieve levensstijl kunnen behouden. Zorginstellingen kunnen ook profiteren van onze accessoires voor zuurstoftherapie en hiermee hun cliënten meer comfort bieden. Zorgverleners en gebruikers kunnen de meest passende optie kiezen uit onze verscheidenheid aan slangen en sondes en zo de therapie optimaal afstemmen op individuele behoeften.

Invacare accessoires voor zuurstofconcentratoren dekken een breed scala aan behoeften

Onze accessoires voor zuurstoftherapie maken een verscheidenheid aan bewezen oplossingen mogelijk. Verschillende neussondes/-canules en zuurstofslangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De verschillende canules bieden oplossingen voor verschillende soorten cliënten, onder wie ook peuters en baby's. Naast de standaardmodellen omvatten opties voor volwassenen micro-nasale canules en zachte neuscanules. We hebben ook een verscheidenheid aan bevestigingsmiddelen. Naast de standaard en universele bevestigingsmiddelen zijn er connectoren met draaibare verbindingsstukken. Ook een standaard voor luchtbevochtigingsflessen en andere luchtbevochtigingsaccessoires zijn beschikbaar. Een pediatrische flowmeter en een zuurstofmeter voor een nauwkeurig gemeten zuurstoftoevoer maken de range veelzijdige accessoires compleet. De zuurstofmeter biedt technische experts toegang tot alle bedrijfsparameters die nodig zijn om controles op zuurstofconcentrators uit te voeren.