Zuurstof compressoren

Zuurstof compressoren

Zuurstof - Adem overal vrij

Wij bieden een veilig, innovatief en duurzaam vulstation dat de zuurstofzuiverheid tijdens het vulproces regelt en zo een zuiverheid van minimaal 90% garandeert. Het HomeFill systeem is een gebruiksvriendelijke combinatie van een zuurstofconcentrator en een compressor. HomeFill maakt het snel en eenvoudig vullen van zuurstofflessen voor mobiel gebruik mogelijk. Met de combinatie van Perfecto2 V/Platinum 9 en HomeFill zijn zuurstofflessen eenvoudig en gemakkelijk zelf te vullen. Ze kunnen dan direct worden gebruikt. Zo kan het HomeFill systeem gebruikers zowel stationair als mobiel van zuurstof voorzien.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

De compressor illustreert Invacare’s baanbrekende innovaties op het gebied van zuurstof zorg. Het stelt gebruikers in staat om thuis cilinders opnieuw te vullen met een simpele combinatie van de compressor en een stationaire zuurstof concentrator. 

Onze kennis op het gebied van zuurstof zorg komt voort uit tientallen jaren van onderzoek en innovatie. De Invacare apparatuur voor zuurstoftherapie biedt een verscheidenheid aan gebruikers een veilige en autonome manier om therapie te krijgen. 

Betrouwbaar, meeneembaar en gebruiksvriendelijk zuurstof compressor systeem

Ons zuurstof compressor systeem brengt innovatie en praktisch gebruik samen in een toestel dat gebruikers hun leefstijl laat behouden terwijl ze zuurstoftherapie krijgen. Het system is draagbaar, veilig en eenvoudig in gebruik door de mogelijkheid om thuis ongelimiteerd zuurstofcilinders opnieuw te vullen wanneer nodig. Deze non-delivery oplossing bespaart de kosten van zuurstofleveringen. 

Een multi-stage pomp perst zuurstof vanuit concentratoren in zuurstofcilinders en biedt gebruikers zo een betrouwbare zuurstoflevering. 

Dankzij de meeneembaarheid van de cilinder, kunnen gebruikers deze overal mee naartoe nemen in een handige, lichtgewicht tas.  

De conserver is in te stellen naar de eisen van de gebruiker met een dosis equivalent aan 1 tot 5 L/min. Het hervullen gebeurt veilig en eenvoudig danzkij het OxyLock koppelsysteem, waarmee je in slechts twee stappen met vullen kunt beginnen. Na het vullen schakelt het toestel vanzelf uit, zodat er niets mis kan gaan door menselijk handelen. 

Er is een assortiment aan opties en accessoires verkrijgbaar voor dit systeem. Zo is het systeem combineerbaar met de Platinum 9 voor high-flow cliënten. Een reeks lichtgewicht cilinders is ook beschikbaar. Gebruikers kunnen verder kiezen uit verschillende cannules, slangen en connectoren, zodat het systeem naar individuele wensen kan worden aangepast.