Uitgefaseerde producten Uitgefaseerde producten

Het HomeFill 2 systeem van Invacare combineert technologische innovaties met gebruiksgemak door een discrete draagbare cilinder aan te bieden, die gemakkelijk te dragen, gebruiken en bij te vullen is. De lichtgewicht cilinder maakt het mogelijk om actief en onafhankelijk deel te nemen aan het dagelijkse leven. Met de wetenschap dat u altijd zelf thuis zuurstof kunt produceren en opslaan in cilinders.

De HomeFill 2 brengt een ommekeer teweeg in de zuurstof leveringen, door mensen de mogelijkheid te bieden thuis zelf zuurstof te produceren en cilinders te vullen. Het systeem bestaat uit een compressor, die simpel en veilig zuurstof opslaat in cilinders vanuit speciaal uitgeruste Invacare Platinum® concentrators. U hoeft zich niet meer ongerust te maken over de levering of het opraken van uw zuurstofcilinders. De HomeFill 2 zorgt continu voor onbeperkte ambulante zuurstof. Hierdoor vallen ook de hoge transportkosten van leveranciers weg.

Zodra de cilinder is gevuld, kan de gebruiker deze in een lichtgewicht draagtas makkelijk overal mee naar toe nemen. Gebruikers kunnen profiteren van de mobiliteit van de HomeFill 2 en deze compleet meenemen naar vrienden, familie of op vakantie.

De behandeling en dosering (van 1 tot 5 LPM) die voorgeschreven wordt, kan worden ingesteld. De juiste hoeveelheid zuurstof wordt u zo eenvoudig toegediend. Het Oxylock systeem maakt het vullen van de cilinders eenvoudig - zet simpelweg de compressor aan, verbind de cilinder en het bijvullen begint. Na het bijvullen gaat het systeem automatisch uit om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen.

Draagtas
Draagtas

De zuurstof cilinder kan over de schouder worden gedragen, comfortabel en handig.

Zuurstof cilinders met besparingsventiel voor meer autonomie
Zuurstof cilinders met besparingsventiel voor meer autonomie

Lichtgewicht aluminium cilinders met geïntegreerde besparingsventiel en regulator.

Bedieningspaneel
Bedieningspaneel

Met aan/uit knop en lichtjes die de vulstatus weergeven.

OxyLock
OxyLock

Een exclusief navulsysteem dat zorgt voor een snelle, veilige en eenvoudige verbinding met de HomeFill II cilinder.

Geïntegreerde regulator en besparing
Geïntegreerde regulator en besparing

Met beschermkap en autonomie ventiel.

Reeks lichtgewicht cilinders
Reeks lichtgewicht cilinders

Voor een scala aan cliënten. Verschillende continuous flow en besparende cilinders verkrijgbaar.

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map
Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Invacare neemt gegevensbescherming serieus. Lees alstublieft ons privacybeleid voor informatie over hoe wij uw gegevens behandelen en wat uw rechten zijn.
De gegevens die u invoert, worden door Invacare en haar dochterondernemingen verwerkt om op uw verzoek te reageren. Door dit vakje aan te vinken, bevestigt u dat u het privacybeleid van Invacare heeft gelezen, dat verdere informatie bevat over hoe Invacare uw gegevens verwerkt en hoe u uw bestaande rechten kunt uitoefenen. *
Specificaties en Downloads