Bezoek ons op de VeineDAGEN – Alber elektrische rolstoelaandrijvingen

Effective Date: Mon 12, 2024 Last updated: Mon 12, 2024

Ontdek de mogelijkheden van Alber op de VeineDAGEN in Utrecht! Van 11 tot en met 13 april zijn wij te vinden op de VeineDAGEN, hét grootste jaarlijkse event voor mensen met een beperking. De VeineDAGEN, voorheen bekend als de Supportbeurs, is gericht op jong & oud en vindt plaats tijdens de Dutch Health Week in de Koninklijke Jaarbeurs. 

De VeineDAGEN zijn niet alleen een kans om onze producten te ontdekken, maar bieden ook de gelegenheid voor ontmoeting en inspiratie. Mensen met een beperking, hun families, zorgprofessionals en belangstellenden komen samen om ervaringen te delen, kennis op te doen en de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken.

Waar en wanneer?

Wij zijn te vinden op de VeineDAGEN van donderdag 11 april tot en met zaterdag 13 april.
Het event vindt plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht, vlakbij station Utrecht Centraal. 

Plattegrond VeineDAGEN

Wij zijn te vinden in hal 3, op standnummer A31, in de buurt van het centraal podium. Op onze stand zijn naast de hulpmiddelen van Alber ook de rolstoelen van Küschall te vinden. 

Meer informatie over de VeineDAGEN of een gratis entreebewijs regelen? 
Ga naar de website van VeineDAGEN

Over Alber: elektrische hulpaandrijvingen voor handbewogen rolstoelen

Met de verschillende elektrische aandrijvingen en actieve (hoepel) ondersteuningen biedt Alber diverse mogelijkheden om de functies van een handbewogen rolstoel optimaal te benutten. Een voorbeeld hiervan is onze e-fix, die van een handbewogen rolstoel een zeer smalle en compacte elektrische rolstoel maakt. Of onze e-motion DuoDrive, een elektrische hoepelondersteuning met cruise-control bediening. Ontdek ook onze nieuwste ondersteuning, de via GO, een krachtige en gebruiksvriendelijke duwhulp. 

Meer informatie over Alber hulpmiddelen? Ga naar de website van Alber.

Wat kun je verwachten? 

Op onze stand kun je onze verschillende hulpmiddelen bekijken én uitproberen. Denk hierbij aan onze elektrische hoepelondersteuning of onze elektrische duwondersteuningen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je mobiliteit te verbeteren of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van rolstoelondersteuning, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te adviseren!

We nodigen ook graag de gebruikers van Alber hulpmiddelen uit om langs te komen bij onze stand. En heb je een vraag over jouw hulpmiddel? Dan kijken we direct even met je mee! 

Tot ziens op de VeineDAGEN!
Regel hier jouw gratis entreebewijs