Bezoek Invacare op de VeineDAGEN

Nieuws

Bezoek Invacare op de VeineDAGEN

Van 11 tot en met 13 april is Invacare te vinden op de VeineDAGEN, hét grootste jaarlijkse event voor mensen met een beperking. De VeineDAGEN, voorheen bekend als de Supportbeurs, is gericht op jong & oud en vindt plaats tijdens de Dutch Health Week in de Koninklijke Jaarbeurs. 
Invacare op de VeineDAGEN

Ontdek de mogelijkheden van Alber en ervaar vrijheid met de rolstoelen van Küschall! 

Van 11 tot en met 13 april zijn wij te vinden op de VeineDAGEN, hét grootste jaarlijkse event voor mensen met een beperking. De VeineDAGEN, voorheen bekend als de Supportbeurs, is gericht op jong & oud en vindt plaats tijdens de Dutch Health Week in de Koninklijke Jaarbeurs. 

De VeineDAGEN zijn niet alleen een kans om onze producten te ontdekken, maar bieden ook de gelegenheid voor ontmoeting en inspiratie. Mensen met een beperking, hun families, zorgprofessionals en belangstellenden komen samen om ervaringen te delen, kennis op te doen en de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken.

Waar en wanneer?

Wij zijn te vinden op de VeineDAGEN van donderdag 11 april tot en met zaterdag 13 april.
Het event vindt plaats in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht, vlakbij station Utrecht Centraal. 

Wij zijn te vinden in hal 3, op standnummer A-31 en B-45, in de buurt van het centraal podium. Op onze stand zijn de elektrische rolstoelondersteuningen van Alber en ook de rolstoelen van Küschall te vinden. 

Meer informatie over de VeineDAGEN of een gratis entreebewijs regelen? 
Ga naar de website van VeineDAGEN

Over Alber: elektrische hulpaandrijvingen voor handbewogen rolstoelen

Met de verschillende elektrische aandrijvingen en actieve (hoepel) ondersteuningen biedt Alber diverse mogelijkheden om de functies van een handbewogen rolstoel optimaal te benutten. Een voorbeeld hiervan is onze e-fix, die van een handbewogen rolstoel een zeer smalle en compacte elektrische rolstoel maakt. Of onze e-motion DuoDrive, een elektrische hoepelondersteuning met cruise-control bediening. Ontdek ook onze nieuwste ondersteuning, de via GO, een krachtige en gebruiksvriendelijke duwhulp. 

Meer informatie over Alber hulpmiddelen? Bekijk de elektrische rolstoelondersteuningen van Alber.

Over Küschall: rolstoelen die je tot in detail kunt samenstellen

Wij streven ernaar superieure rolstoelen aan te bieden, waarmee je het leven kunt leiden dat je echt wilt. Moderne vormen, geavanceerde technologieën en ergonomie onderscheiden onze producten. De rolstoelen van Küschall, de K-Series, Compact, Champion en KSL, zijn tot in detail samen te stellen, waardoor de stoel volledig past bij jouw behoeften. 

Meer informatie over Küschall rolstoelen? Ga naar de website van Küschall

Wat kun je verwachten? 

Op onze stand kun je onze verschillende Alber hulpmiddelen en Küschall rolstoelen bekijken én uitproberen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je mobiliteit te verbeteren of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van rolstoelondersteuning én of je nu concreet op zoek bent naar een nieuwe rolstoel of gewoon nieuwsgierig bent naar onze verschillende modellen, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te adviseren!

Tot ziens op de VeineDAGEN!
Regel hier jouw gratis entreebewijs
 

Ontdek Alber elektrische hulpaandrijvingen én Küschall lichtgewicht rolstoelen!