Invacare Nederland voorgedragen voor ISO14001 milieu certificering

Nieuws
Dinsdag 23, februari

Invacare Nederland voorgedragen voor ISO14001 milieu certificering

Invacare Nederland is er trots op voorgedragen te zijn voor de ISO14001 milieu certificering.
Iso14001 nieuws

Met de vraag uit de markt en de wens vanuit de organisatie zelf om een milieuvriendelijkere organisatie te worden, heeft Invacare Nederland eind 2019 besloten om de ISO14001 milieu certificering te willen behalen. 

Na het opzetten van een toegewijd projectteam, een jaar van voorbereiding & implementatie en verlate audits vanwege de COVID-19 situatie, kan Invacare Nederland met trots melden dat wij na succesvolle audits op 14 december 2020 en 20 & 21 januari 2021 zijn voorgedragen voor de ISO14001 milieu certificering. Het wachten is nu tot het certificaat in Ede op de deurmat valt! 

Invacare Nederland zal zich inzetten om o.a. de gestelde milieudoelen te behalen, de organisatie (waar mogelijk) nog milieuvriendelijker te maken, met klanten in gesprek te gaan over eventuele milieu gerelateerde wensen en/of onderwerpen en de certificering te behouden.
 
Naast de certificering van Invacare Nederland zien we binnen geheel Invacare de vraag naar milieu certificeringen zoals ISO14001 alsmede andere gerelateerde milieu onderwerpen stijgen. Hierdoor zien we ook binnen andere Invacare entiteiten dat de bewustwording voor het milieu steeds groter wordt. 
Zo heeft bijvoorbeeld Alber tevens zijn ISO14001 certificering behaald en wordt er op productiegebied steeds vaker gekeken naar het produceren van meer milieuvriendelijkere producten, waarvan de Aquatec Pico Green een voorbeeld is.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben over de ISO14001 certificering en/of andere milieugerelateerde onderwerpen binnen Invacare dan kunt u contact opnemen met R. Hoogendorp, Commercial Quality Specialist EMEA op rhoogend@invacare.com.
 

Invacare Nederland wil gestelde milieudoelen behalen, de organisatie nog milieuvriendelijker maken en met klanten in gesprek gaan over milieugerelateerde wensen en/of onderwerpen