Nieuwe Invacare slings

Nieuws

Nieuwe Invacare slings

Met trots introduceren wij onze nieuwe, geoptimaliseerde liftmatten, die vanaf nu verkrijgbaar zijn.
Invacare Slings

De range bestaat uit vijftien modellen die elk verkrijgbaar zijn in de maten XS tot en met XL, met als extra toevoeging maat XXL voor de Universal High en Comfort in Situ modellen. Voor deze liftmatten is nieuw materiaal voor de banden en bevestiging ervan gebruikt én de slings zijn verkrijgbaar in drie materiaalkeuzes, solid, net en spacer. Het materiaal van het speciaal ontworpen Comfort in Situ model is bovendien ook brandvertragend. Alle varianten zijn ontworpen om ieder individu perfect te passen, of de cliënt nu deels een mobiele beperking heeft of volledige hoofds- en lichaamsondersteuning nodig heeft.
 
Ondersteuning en comfort
Ons team van experts en ergotherapeuten heeft ervoor gezorgd dat de liftmatten intuïtief en eenvoudig in gebruik zijn voor zorgverleners. Dit betekent dat er minder tijd nodig is om de sling aan te leggen, resulterend in meer vertrouwen bij de cliënt en de zorgverlener.
 
Alle slings hebben een lusbevestiging voor aan het juk. Voor extra ondersteuning en comfort heeft Invacare zacht aanvoelende materialen gebruikt. De slings hebben verder gepolsterde rug- en neksecties voor optimale gewichtsverdeling en een grote, zachte buffer onder het okselgebied, omdat dit een pijnpunt voor iemand in een sling kan zijn.
 
Optimale veiligheid en vertrouwen

  • Invacare heeft video’s gemaakt over het aanleggen van de slings, toegankelijk via een QR-code
  • De sling labels zijn duidelijk met een eenvoudige aanlegtekening om zorgverleners te helpen
  • Iedere liftmat is getest door een third-party en voldoet aan de MDR
  • Milieuvriendelijk, brandvertragend materiaal is gebruikt voor de Comfort In Situ slings (ontworpen om onder de cliënt te blijven na de transfer)

Perfecte positionering

  • Positioneringsvak maakt het eenvoudig om met de hand tussen de liftmat en de rug van de cliënt te schuiven wanneer deze in de sling zit
  • Twee markeringen geven de positie over de ruggenwervel aan
  • Eenvoudig te gebruiken, goed geplaatste handgrepen
  • Gekleurde lussen voor eenvoudige keuze voor de juiste positionering

Documentatie

Neem voor meer informatie over onze nieuwe slings en de mogelijkheden hieromtrent in combinatie met onze actieve tillift, ISA Compact & ISA Plus en/of passieve tillift, Birdie EVO, contact op met Invacare: nederland@invacare.com.
 

Let op: Deze slings worden geintroduceerd op basis van beschikbaarheid. Wanneer de nieuwe uitvoering nog niet beschikbaar is, kan het zo zijn dat u de u reeds bekende sling geleverd krijgt

Nieuwe sling range van Invacare geeft elke cliënt de ondersteuning die hij/zij nodig heeft.