Werken bij Invacare

Werken bij Invacare

Voor informatie over het werken bij Invacare, bezoek ook http://www.working4invacare.com/

Vacatures 

Marketing/Product Manager bij Invacare Nederland

Gezocht wordt naar een kandidaat die ervaring heeft als Marketing/Product manager. De functie is tweeledig: aan de ene kant ben je verantwoordelijk voor de marketing aanpak van het totale pakket van producten en diensten dat Invacare biedt en geef je leiding aan 3 collega’s uit het marketing team. Aan de andere kant ben je als Product Manager verantwoordelijk voor diverse product categorieën, waaronder de productgroepen: bedden & matrassen.

De taken van de Marketing/Product Manager zijn o.a.:
- Bepalen van Marketing Strategie en zorg dragen voor de implementatie. Afstemming hiervan met Sales Manager en Country Manager.
- Opstellen en beheer van het marketing budget
- Voorbereiden & uitvoeren van productintroducties en nieuwe proposities: zowel product/service inhoudelijk als marketing communicatie.
- Beheren van de verschillende productgroepen, dit houdt o.a. in: analyseren verkoop per productgroep, bijhouden van productwijzigingen en communicatie hiervan naar klanten, contact onderhouden met de fabrieken, kwaliteitsbeheer, forecasting, opstellen van prijslijsten.
- Plannen opstellen over hoe de verschillende doelgroepen in de markt te benaderen. Meewerken in de implementatie hiervan en onderhouden van klantcontact samen met de accountmanagers.

De Marketing/Product manager rapporteert aan de Country Manager.

Vaardigheden en kenmerken voor de Marketing/Product Manager:
- Vereiste: 7+ jaar ervaring als Marketing/Product manager, bij voorkeur in een B2B omgeving.
- Opleidingsniveau: HBO/Universitair
- Technisch onderlegd
- Bewezen doelstellingen te halen
- Engels: goed zowel mondeling als schriftelijk
- Schriftelijk sterk, accuraat
- Gedreven
- Constructieve team speler, extravert
- Sociaal: kunt met vele verschillende mensen goed omgaan
- Zelfstandig
- Positieve houding
- Houdt van afwisseling: van plannen en ook dingen zelf uitvoeren
- Creatief

Het gaat om een fulltime functie.

Bedrijfsprofiel
Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt medische hulpmiddelen voor mensen met een beperking, mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden hiervan zijn: rolstoelen, scootmobielen, bedden en matrassen. Invacare is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, met een Europees hoofdkantoor in Zwitserland en een Nederlandse verkoopvestiging in Ede. Bij Invacare werken betekent aan de ene kant werken bij een multinational, maar tegelijkertijd is het hands-on zoals in een MKB-omgeving te verwachten is. Bij Invacare in Ede werken ongeveer 40 mensen.

Wat bieden wij?
Invacare biedt je een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een open, informele
werksfeer. Verder kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren?
Wil je reageren op deze functie? Mail dan je CV met begeleidende mail naar Désirée de la Fuente (Country Manager) ddlfuent@invacare.com

Open sollicitatie

Werken bij een informeel, maar internationaal opererend bedrijf dat mensen met een handicap of zorgbehoefte maximale activiteit en mobiliteit biedt? Stuur een motivatie met curriculum vitae naar onderstaand adres. Geef duidelijk aan dat het een open sollicitatie betreft.

Werken bij Invacare

Een goed resultaat door een goed sociaal klimaat. Invacare wil ook een favoriete werkgever zijn voor haar medewerkers. Immers, zij zijn het belangrijkste eigen vermogen van de Invacare organisatie.

Het beleid van Invacare is erop gericht te streven naar goede arbeidsomstandigheden, waardoor de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers gewaarborgd worden. Daarnaast proberen we de talenten van een ieder zo goed mogelijk te benutten en in te zetten.

Invacare B.V.
Galvanistraat 14-3
6716 AE Ede
Tel.   +31 (0)318 69 57 57   
Fax   +31 (0)318 69 57 58